Пересувна машина для виготовлення блоків ZENITH 913

    ZENITH 913 – пересувний виробник на підлогу, автомат бетонних блоків для виробництва елементів висотного будівництва і дизайну. За допомогою моделі 913 можна масово виробляти високоякісні пустотілі блоки, опалубні і стінові камені, елементи перекриттів, монолітні камені, елементи оформлення ландшафту та багато іншого.
    У виконанні напівавтомат або повний автомат ZENITH 913 працює з найвищою ефективністю, як в цеху, так і під відкритим небом. Продукти відсаджуються рядами на бетонний майданчик, для захисту якого від пошкодження, шасі машини має ходові колеса Vulkollan®.
    При повністю автоматизованому виконанні є електромеханічна корекція смуги руху або, як альтернатива, машина рухається по рейках. Швидка зміна від заповненої смуги виготовлення до вільної, відбувається за допомогою гідравлічного поворотного механізму, який інтегрований на раму вибропресса.
    Для всіх пересувних бетоноформувальних машин ZENITH пропонує спеціальні захвати на навантажувач або кран-балку для транспортування і пакетування виробленої напередодні продукції. Безперервне забезпечення машини бетоном здійснюється переважно вилковим навантажувачем з завантажувальним бункером.
    Надсилайте запит на доступні додаткові пристосування до моделі 913. Надійність і якість гарантуються перевіреними на практиці всесвітньо відомими постачальниками комплектуючих з механіки, електрики та гідравліки.

    • Обладнання
      Місткість силосу  1.000 л
      Висота завантаження макс. 2.005 мм
      Ширина формування макс. 1.240 мм
      Глибина формування макс. 1.130 мм
      Висота продукту мін. 175 мм
      Висота продукту макс. 330 мм
      ВАГА ВІБРОПРЕСА
      Комплект з формою та вібраторами біля 5.500 кг
      ГАБАРИТИ ВІБРОПРЕСА
      Загальна довжина вібропреса 2.850 мм
      Загальна висота вібропреса макс. 3.000 мм
      Загальна ширина вібропреса 2.337 мм
    • КОМПЛЕКТАЦІЯ ВІБРАТОРАМИ
      Вібратори форми макс.  48 кН
      Вібратори пуансона 20 кН
      ГІДРАВЛІКА
      Агрегат: гідравліка високого тиску
      Робочий тиск  250 бар
      913 Стандарт 913 Швидкість та комфорт
      потужність: 12 л/мин. потужність: 14,2 л/хв
      ЕЛЕКТРОТЕХНІКА
      Підключення при макс. кількості віброторів 18 кВт
      913 Стандарт 913 Швидкість та комфорт
      Керування: релейне керування Керування: повністю автоматичне керування з візуальною системою

    ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ

    Основні рухи вібропресу здійснюються через надійні SLF-ходові клапани. У повністю автоматичному виконанні машини, ці клапани додатково забезпечені керуючими магнітами як для автоматичного, так і ручного режимів.

    За допомогою амортизаторів можна легко підняти захисну решітку для чищення форми і проведення профілактичних ремонтних робіт. Зручні і прості в обслуговуванні замки забезпечують безпеку роботи.

    Повністю автоматичний вібропрес ZENITH 913 Speed&Comfort забезпечений надійним повністю автоматичним контролером, спеціально розробленим для використання на пересувних вібропресах. Пульт керування з кольоровим дисплеєм і наочна візуалізація гарантують просте і зручне керування обладнанням.

    Для виготовлення блоків з пінополістирольною вставкою, вібропрес додатково можна оснастити пристроєм полістирольного стрижня.

    Електричний привід з частотним регулюванням на моделі ZENITH 913 Speed&Comfort забезпечує швидке і одночасно плавне пересування вібропреса.

    Опційно вібропрес 913 Speed&Comfort може бути забезпечений повністю автоматизованою корекцією смуги руху за допомогою ультразвукових сенсорів.

    РОЗМІЩЕННЯ

    ЗРАЗКИ ПРОДУКЦІЇ

    I´m the image title
    I´m the image title
    I´m the image title

    ЗАВАНИТАЖИТИ